Θεατρική Σκηνή

Ο R.Southern είχε γράψει «…για να υπάρξει θέατρο δύο είναι τα ελάχιστα συστατικά μόρια αυτής της Τέχνης: ο ηθοποιός που εκφράζεται με όποιο τρόπο και μέσο, και ο θεατής που υποδέχεται αυτή την έκφραση και αντιδρά…Το θέατρο είναι  μέσο έκφρασης φυσικής ανάγκης, είναι ομαδικό δημιούργημα , είναι επικοινωνία και αίσθηση

Το 8Δυτικά στην προσπάθεια του να  «στηρίξει» τις προσπάθειες νέων θεατρικών ομάδων οργανώνει  παραστάσεις στην αίθουσα των συναυλιών που μπορεί να παρέχει κατάλληλο φωτισμό και ηχητικές εγκαταστάσεις.  Η Διεύθυνση των Πολιτιστικών εκδηλώσεων  διαμορφώνει σε συνεννόηση με την θεατρική ομάδα τον σκηνικό χώρο (Μονοτοπική σκηνή),  ο οποίος μπορεί να είναι λιτός, υπαινικτικός, λεπτομερειακός, πλούσιος κ.τ.λ. Ταυτόχρονα οι συνεργάτες μας θα φροντίσουν να ετοιμάσουν υλικό για την διαφήμιση της παράστασης (με ότι μέσο διαθέτουν) ώστε να ενισχύσουν την έλευση του κόσμου. Στον χώρο μας ήδη έχουν πραγματοποιηθεί με επιτυχία θεατρικά έργα  από  συλλόγους αλλά και σχολικές παραστάσεις. Οι  θεατρικές ομάδες στα σχολεία ολοένα και αυξάνονται και οι παραστάσεις τους δίνουν όλο και πιο έντονο το στίγμα της αγάπης των μικρών παιδιών και των εφήβων για τη θεατρική τέχνη.

Στον συναυλιακό χώρο επίσης, αλλά και στον κήπο ή τον εκθεσιακό χώρο, με την βοήθεια projector , τον κατάλληλο φωτισμό και ήχο, μπορούμε να προβάλουμε στον κόσμο οποιαδήποτε κινηματογραφική σας απόπειρα (από ταινία μικρού μήκους μέχρι και φωτογραφίες σας ή κάποια πολυμεσική παραγωγή σας). Οι συνεργάτες μας και η υλικοτεχνική μας υποδομή θα είναι στην διάθεση σας, για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

theatro_001 theatro_002