Μέλη

Ο Χώρος Τέχνης και Πολιτισμού 8Δυτικά, σας δίνει τη δυνατότητα με την πρώτη σας επίσκεψη (Λ. Αθηνών 387) να γίνετε μέλος και να αποκτήσετε την κάρτα μέλους, μέσω της οποίας θα έχετε τα εξής προνόμια:

·         Είσοδο ελεύθερη, σε επιλεγμένες πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, για τις οποίες θα ενημερώνεστε μέσω e-mail (Εκθέσεις, Θεατρικές/ κινηματογραφικές παραστάσεις, Διαλέξεις, Σεμινάρια, Παρουσιάσεις καλλιτεχνικών έργων / Ελεύθερες συζητήσεις κ.α.)
(Με την επίδειξη της προσωπικής κάρτας μέλους στο ταμείο της εισόδου)

·         Ειδική έκπτωση στην τελική τιμή του δικού σας party ή εκδήλωσης .
(Με την επίδειξη της προσωπικής κάρτας μέλους στο ταμείο)

·         Ενημέρωση με e-mail για το πρόγραμμα εκδηλώσεων

·         Ειδικά προνόμια όπως θα τίθενται κατά καιρούς από το 8Δυτικά, και θα γνωστοποιούνται έγκαιρα σε όλα μας τα μέλη.

Ενημέρωση νέων μελών του 8Δυτικά

Για να εγγραφείτε μέλος στο Χώρο Τέχνης και Πολιτισμού 8Δυτικά,  θα πρέπει να επισκεφτείτε τουλάχιστον μία φορά τον χώρο μας(Λ. Αθηνών 387). Στην είσοδο μας θα βρείτε την ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΝΕΟΥ ΜΕΛΟΥΣ .Μπορείτε έτσι να αποκτήσετε και την κάρτα μέλους, μέσω της οποίας θα έχει αρκετά  προνόμια.

Η κάρτα μέλους λίγες μέρες μετά την αίτηση σας θα σας σταλεί με το ταχυδρομείο.

Σε περίπτωση αδικαιολόγητης καθυστέρησης παρακαλώ ενημερώστε μας.

Ενημέρωση παλαιότερων μελών του 8Δυτικά

Λόγω της ψηφιακής αρχειοθέτησης των μελών μας, θα παρακαλούσαμε τους παλαιότερους φίλους μας να συμπληρώσουν και αυτοί (κατά την προσέλευση τους στον χώρο μας) την αίτηση νέου μέλους.Θα σας αποσταλεί έτσι και η κάρτα μέλους, μέσω της οποίας θα έχετε αρκετά  προνόμια.

Η κάρτα μέλους λίγες μέρες μετά την αίτηση σας θα σας σταλεί με το ταχυδρομείο.

Σε περίπτωση αδικαιολόγητης καθυστέρησης παρακαλώ ενημερώστε μας.

meli-filoi_new