Εκδήλωση στον χώρο μας – Έλα να κάνεις την δική σου γιορτή!

Έλα να κάνεις την δική σου εκδήλωση στον χώρο μας!

Ο Πολυχώρος 8 Δυτικά, παραχωρεί τους χώρους του για να κάνετε εσείς την δική σας εκδήλωση! Γιορτή-γενέθλια, παιδικό πάρτυ, reunion, συνεστίαση ή ακόμα και την δική σας δεξίωση γάμου/βάφτισης σε έναν από τους χώρους μας!

Ο  κήπος, ο εσωτερικός χώρος του ισογείου με το διαμορφωμένο bar καθώς και ο εναλλακτικός-underground χώρος του υπογείου είναι στην διάθεση σας, για να πραγματοποιήσετε την δική σας εκδήλωση και να περάσετε μια υπέροχη βραδιά.

Ο χώρος σας παρέχει εξυπηρέτηση, πλήρη εξοπλισμό κουζίνας (σκεύη, σερβίτσια, ψυγεία, φούρνο, θερμοθάλαμο, ψησταριά) και τον ηχητικό εξοπλισμό (ηχεία, κονσόλα).
Επιπλέον στις δεξιώσεις γάμου-βάφτισης μπορείτε να φέρετε το catering της επιλογής σας ή τα δικά σας φαγητά-ποτά. Εναλλακτικά υπάρχει η δυνατότητα να σας παρέχει ο χώρος μας το δικό του πλήρες μπουφέ (ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες). Ο στολισμός-διακόσμηση του χώρου, αφήνετε σε εσάς και τις επιθυμίες σας!

Το μόνο που θα φέρετε είναι η παρέα σας (είτε μικρή παρέα 20 είτε 100+ ατόμων), τα φαγητά-ποτά σας και την μουσική της επιλογής σας (είτε dj είτε ένα laptop με playlist της αγαπημένης σας μουσικής!)

Οι εκδηλώσεις γίνονται όποια ώρα εσείς επιθυμείτε και δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός στην ώρα λήξης της εκδήλωσης. Επίσης όλοι οι χώροι διαμορφώνονται όπως εσείς επιθυμείτε.

Ελάτε να δείτε τους χώρους μας από κοντά και να κλείσετε τώρα τον χώρο που σας αρέσει περισσότερο και γιορτάστε την δική σας ξεχωριστή ημέρα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Κρατήστε ΤΩΡΑ την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει!

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή περαιτέρω πληροφορία χρειαστείτε.

 

*Δείτε μερικές φωτογραφίες του χώρου καθώς και από εκδηλώσεις στον χώρο μας.