Εκθεσιακός Χώρος

Σε ένα χώρο μεταβιομηχανικού design, στον πρώτο όροφο του Πολυχώρου μας, μπορείτε να προβάλετε και τις δικές σας δημιουργίες.

Ο εκθεσιακός χώρος καταλαμβάνει όλο το πρώτο όροφο του κτιρίου και δημιουργήθηκε εξ΄ αρχής για να «υπηρετήσει» αυτόν τον σκοπό, προσφέροντας σημαντικά πλεονεκτήματα σε κάθε εκθέτη. Έχει επιτευχθεί επίσης από τον αρχιτέκτονα του  -παρά την  ευρυχωρία στο εσωτερικό του-  η δημιουργία πιο μικρών αυτόνομων μερών, κατάλληλων για θεματικές ή ομαδικές εκθέσεις, χωρίς να υπάρχει οπτική σύγχυση. Η υλικοτεχνική υποδομή όπως η χρήση projector κ.α., είναι δεδομένα στις εκδηλώσεις μας.

Πέρα από τα συμβατικά μας καθήκοντα, η Διεύθυνση των Καλλιτεχνικών και Πολιτιστικών εκδηλώσεων με ειδικούς συνεργάτες, θα είναι κοντά σας με επαγγελματισμό και ευσυνειδησία. Δωρεάν θα «προωθήσει» την δουλειά σας στο ευρύτερο κοινό, θα προτείνει τρόπους καλύτερης επίδειξης των έργων σας κατά το στήσιμο της έκθεσης, και θα βοηθήσει περαιτέρω σε οτιδήποτε χρειαστεί  μέχρι την επιτυχημένη ολοκλήρωση της εκδήλωσης σας. «Κέρδος» για εσάς μπορεί να υπάρξει όχι μόνο ηθικό, εάν και δεν είμαστε gallery  για να πουλήσετε τα έργα σας.

Το όνομα σας (Απαραίτητο)

Το email σας

Τηλέφωνο (Απαραίτητο)

Ειδικότητα (Απαραίτητο)

Το μήνυμά σας

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

pic002 ekthesi_3